BHV opleidingen

Medical Support organiseert diverse EHBO en BHV cursussen door heel Nederland! Wil jij meer weten over de BHV opleidingen die wij aanbieden? Lees hieronder meer over ons aanbod.

Alle cursussen worden verzorgd door een enthousiast docententeam die ruime ervaring heeft op het gebied van EHBO en BHV. De cursussen worden door het hele land gegeven op onze vaste trainingslocaties. Voor in-company trainingen kun je altijd contact opnemen met onze servicedesk: info@medicalsupport.nl, telefonisch op 0316-745521 of door het invullen van het contactformulier.

BHV

Basisopleiding

Als bedrijfshulpverlener ben jij diegene die weet wat er moet gebeuren. Tijdens de BHV basis opleiding van Medical Support neemt een ervaren en gepassioneerde trainer u mee in diverse scenario’s en leert u te handelen bij calamiteiten in jouw organisatie.

Lees meer

BHV

Kinderopvang (herhaling)

Tijdens de BHV herhalingscursus gaan we terug naar de basisprincipes van de hulpverlening bij baby’s en kinderen. Als we alle vaardigheden weer helemaal up-to-date hebben gaan we met elkaar de verdieping in. Elk jaar maken wij een nieuw programma van de herhaling.

Lees verder

BHV

Kinderopvang

Als professional in de kinderopvang werk je misschien wel met de kwetsbaarste groep in onze samenleving. Kinderen hebben door hun ontwikkeling misschien wel eerder kans op een ongeluk en dan wil jij wel weten wat je moet doen. Medical Support heeft hiervoor een unieke training ontwikkeld.

Lees verder

BHV

Herhalingscursus

Tijdens de BHV herhalingscursus gaan we terug naar de basisprincipes van de bedrijfshulpverlening. Als we alle vaardigheden weer helemaal up-to-date hebben gaan we met elkaar de verdieping in. Elk jaar maken wij een nieuw programma van de herhaling.

Lees verder

Ploegleider

Basisopleiding

Als ploegleider BHV ben je in staat om snel te kunnen schakelen en een team van BHV’ers aan te sturen. Een ploegleider is van essentieel belang als er, vanuit de RI&E (Risico inventarisatie & evaluatie),  een hoog risico is op calamiteiten.

Lees verder

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.