COVID 19

Medical Support organiseert diverse cursussen op het gebied van COVID-19. Tevens helpen wij organisaties met (tijdelijk) inzetten van bemonsteraars en BCO medewerkers. Lees hieronder meer over ons aanbod.

Alle cursussen worden verzorgd door een specialistisch docententeam die ruime ervaring heeft met COVID-19. De cursussen worden door het hele land gegeven op uw eigen locatie. Voor aanvragen en/of inhuur van onze mensen kun je altijd contact opnemen met onze servicedesk: info@medicalsupport.nl , telefonisch op 0316-745521 (zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00) of door het invullen van ons contactformulier

Covid-19 Bemonsteraar

Cursus

Wil jij als organisatie je medewerkers goed getraind hebben? Dan ben je bij Medical Support aan het goede adres! Wij leiden mensen op voor de functie van bemonsteraar COVID-19 door ervaren en vakbekwame docenten.

 

Lees meer

BCO medewerker

Training 

Het is belangrijk om in deze tijd professionals te hebben die nauwkeurig bron en contactonderzoek (BCO) kunnen uitvoeren. De professionals van Medical Support helpen jou als organisatie om BCO medewerkers goed te trainen en te begeleiden in het BCO.

Lees meer

Bemonsteraars / BCO’ers

Inhuur

Heb je als organisatie (tijdelijk) behoefte aan bemonsteraars (COVID-19) of BCO medewerkers? En wil je deze liever gisteren dan vandaag ingezet hebben? Wij beschikken over een landelijke dekking dan kunnen we samen snel schakelen.

 

Lees meer

Nieuwsgierig naar onze andere trainingen?

Hier staat de agenda voor onze trainingen. Kies de training die jij wil gaan volgen en kies uit een van de diverse data en opleidingslocaties.

Lees verder

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.