Cursussen

Medical Support organiseert diverse EHBO en BHV cursussen door heel Nederland! Wil jij meer weten over de EHBO en BHV cursussen die wij aanbieden? Lees hieronder meer over ons aanbod.

Alle cursussen worden verzorgd door een enthousiast docententeam die ruime ervaring heeft op het gebied van EHBO en BHV. De cursussen worden door het hele land gegeven op onze vaste trainingslocaties. Voor in-company trainingen kun je altijd contact opnemen met onze servicedesk: info@medicalsupport.nl, telefonisch op 0316-745521 of door het invullen van het contactformulier.

BHV

Basisopleiding

Als bedrijfshulpverlener ben jij diegene die weet wat er moet gebeuren. Tijdens de BHV basis opleiding van Medical Support neemt een ervaren en gepassioneerde trainer u mee in diverse scenario’s en leert u te handelen bij calamiteiten in jouw organisatie.

Lees meer

EHBO

Volwassenen (klassikaal)

Je loopt over straat en je ziet dat een fietser wordt aangereden op straat. Weet jij dan wat je moet doen? Tijdens de training EHBO bij volwassenen nemen wij jou mee in de meest voorkomende ongevalsletsels en hoe je daar het beste bij kan handelen.

Lees meer

EHBO

Volwassenen (herhaling)

Heb je een EHBO certificaat van het Rode Kruis en wil je jouw kennis opfrissen? Dat kan! Volg een herhalingscursus bij Medical Support waarbij we de vaardigheden herhalen vanuit de basisopleiding, aangevuld met nieuwe thema’s.

Lees meer

EHBO

Volwassenen (e-learning/klassikaal)

Je loopt over straat en je ziet dat een fietser wordt aangereden op straat. Weet jij dan wat je moet doen? Tijdens de training EHBO bij volwassenen nemen wij jou mee in de meest voorkomende ongevalsletsels en hoe je daar het beste bij kan handelen.

Lees meer

EHBO

Baby’s en kinderen (klassikaal)

Kinderen zijn continu op ontdekking en daarmee zit een ongelukje in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen als er een ongeluk gebeurd? Tijdens de training EHBO bij baby’s en kinderen nemen wij jou mee in de meest voorkomende ongevalsletsels en hoe je daar het beste bij kan handelen.

Lees meer

EHBO

Baby’s en kinderen (herhaling)

Heb je een EHBO certificaat ‘Baby’s en Kinderen’ van het Rode Kruis en wil je jouw kennis opfrissen? Volg een herhalingscursus bij Medical Support waarbij we de vaardigheden herhalen vanuit de basisopleiding, aangevuld met nieuwe thema’s.

Lees meer

EHBO

Baby’s en kinderen (e-learning/klassikaal)

Kinderen zijn continu op ontdekking en daarmee zit een ongelukje in een klein hoekje. Tijdens de training EHBO bij baby’s en kinderen nemen wij jou mee in de meest voorkomende ongevalsletsels en hoe je daar het beste bij kan handelen.

Lees meer

BHV

Kinderopvang

Als professional in de kinderopvang werk je misschien wel met de kwetsbaarste groep in onze samenleving. Kinderen hebben door hun ontwikkeling misschien wel eerder kans op een ongeluk en dan wil jij wel weten wat je moet doen. Medical Support heeft hiervoor een unieke training ontwikkeld.

Lees verder

BHV

Kinderopvang (herhaling)

Tijdens de BHV herhalingscursus gaan we terug naar de basisprincipes van de hulpverlening bij baby’s en kinderen. Als we alle vaardigheden weer helemaal up-to-date hebben gaan we met elkaar de verdieping in. Elk jaar maken wij een nieuw programma van de herhaling.

Lees verder

BHV

Herhalingscursus

Tijdens de BHV herhalingscursus gaan we terug naar de basisprincipes van de bedrijfshulpverlening. Als we alle vaardigheden weer helemaal up-to-date hebben gaan we met elkaar de verdieping in. Elk jaar maken wij een nieuw programma van de herhaling.

Lees meer

Agenda

Hier staat de agenda voor onze trainingen. Kies de training die u wilt gaan volgen en kies uit een van de diverse data en opleidingslocaties.

Lees verder

Contactformulier

Heeft u vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in. Alle velden m.u.v. het telefoonnummer zijn verplicht in te vullen. Na ontvangst van uw bericht zullen wij z.s.m. contact met u opnemen.