BHV

Basisopleiding

Een calamiteit binnen jouw organisatie kan vanuit het niets ineens ontstaan. Of het nu gaat om een brand, onwel wording of een reanimatie snel handelen is cruciaal. Ook het herkennen van potentiele gevaren en / of obstructies leidt tot minder letsels en schade. Als bedrijfshulpverlener ben jij diegene die weet wat er moet gebeuren. Tijdens de BHV basis opleiding van Medical Support neemt een ervaren en gepassioneerde trainer u mee in diverse scenario’s en leert u te handelen bij calamiteiten in jouw organisatie.

Wat kun je verwachten?

De BHV basis opleiding leidt je op tot bedrijfshulpverlener en omvat onder andere de volgende thema’s:

  • Je leert een beginnende brand te herkennen en te bestrijden
  • Je weet na de training alles over de diverse blusmiddelen en overige materialen
  • Je leert levensreddend te handelen (o.a. reanimatie met en zonder AED)
  • Je hebt de kennis om te kunnen ontruimen en te evacueren
  • Je kunt adequaat communiceren met collega’s en professionele hulpverleners

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de BHV. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je sluit de BHV training af met een zogenoemde vakbekwaamheidscertificaat. Hiermee kun jij aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als bedrijfshulpverlener.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘BHV Basisopleiding’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk hieronder voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Meld je aan voor de BHV basisopleiding

  • Voer een getal tussen 1 en 15 in.

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding tot BHV hulpverlener heb je geen specifieke opleiding nodig

Cursusduur

Voordat je naar de praktijkdag komt krijg je van ons een e-learning toegestuurd. Als je deze positief hebt afgerond kan je deelnemen aan de praktijkdag van acht uur.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 189,00 exclusief 21% BTW. Hiervoor ontvang je alle leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan