BHV

Kinderopvang (herhaling)

Tijdens de BHV herhalingscursus gaan we terug naar de basisprincipes van de hulpverlening bij baby’s en kinderen. Als we alle vaardigheden weer helemaal up-to-date hebben gaan we met elkaar de verdieping in. Elk jaar maken wij een nieuw programma van de herhaling. Zo leer je continu weer bij!

Na afloop van de cursus ontvang je het officiële certificaat ‘Kinderopvang BHV’ van het Rode Kruis. Deze training is IKK goedgekeurd.

Wat kun je verwachten?

De BHV opleiding voor de kinderopvang leidt je op tot bedrijfshulpverlener en omvat drie modules:

  • Module 1: EHBO competenties
  • Module 2: Brand
  • Module 3: Ontruiming

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de kinderopvang. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘BHV Kinderopvang’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de herhaling BHV Kinderopvang dien je in bezit te zijn van een certificaat ‘BHV Kinderopvang’.

Cursusduur

Voordat je naar de praktijkdag komt krijg je van ons een e-learning toegestuurd. Deze duurt ongeveer 6 uur. Als je deze positief hebt afgerond kan je deelnemen aan de praktijkdag van 6,5 uur.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 120,00 exclusief 21% BTW. Hiervoor ontvang je alle leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan