BHV

Kinderopvang

Als professional in de kinderopvang werk je misschien wel met de kwetsbaarste groep in onze samenleving. Kinderen hebben door hun ontwikkeling misschien wel eerder kans op een ongeluk en dan wil jij wel weten wat je moet doen.

Medical Support heeft daarom een unieke training ontwikkeld die jou voorbereid om diverse scenario’s op het gebied van EHBO en brand en ontruiming. Na afloop van de cursus ontvang je het officiële certificaat ‘Kinderopvang BHV’ van het Rode Kruis. Deze training is IKK goedgekeurd.

Wat kun je verwachten?

De BHV opleiding voor de kinderopvang leidt je op tot bedrijfshulpverlener en omvat drie modules:

  • Module 1: EHBO competenties
  • Module 2: Brand
  • Module 3: Ontruiming

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de kinderopvang. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘BHV Kinderopvang’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding tot BHV Kinderopvang dien je werkzaam te zijn binnen de kinderopvang.

Cursusduur

Voordat je naar de praktijkdag komt krijg je van ons een e-learning toegestuurd. Als je deze positief hebt afgerond kun je deelnemen aan de praktijkdag van acht uur.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 189,00 exclusief 21% BTW. Hiervoor ontvang je alle leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan