Eendaagse

Bike training EHBO

Ben jij klaar om een volgende stap te nemen? De eendaagse training ‘Outdoor Bike Training’ is een ware ervaring! Je gaat deze dag op pad met een ervaren instructeur in een prachtige omgeving. Een dag vol uitdaging en kennisontwikkeling.

Wat kun je verwachten?

We gaan eerst klassikaal starten waarbij we jou meenemen in de theoretische achtergrond. Daarna gaan we de fiets klaar maken om het bos in te gaan.

  • Je leert de theoretische achtergrond van het verlenen van hulpverlening op de bike
  • Fietsbeheersing: balanceren, valprocedure, noodstop, etc.
  • Obstakels en hindernissen rijden
  • Defensief rijden in het verkeer en tussen het publiek
  • Je leert te communiceren en te navigeren
  • Je leert je bike te gebruiken als hulpmiddel bij de hulpverlening

Tijdens je rit staan je ook een aantal uitdagingen te wachten. Naast het beheersen van de bike is het verlenen van Eerste Hulp ook een onderdeel van deze training. Je sluit deze training af met een certificaat.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘Outdoor Bike’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 8 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de opleiding tot biker die je in het bezit te zijn van een geldig EHBO diploma.

Cursusduur

De training duurt 2 dagdelen. In totaal duurt deze cursus 8 uur. Elk jaar is er een herhaling dag waarbij je nieuwe technieken aangeleerd krijgt en oefent met nieuwe scenario’s.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 199 inclusief lunch, koffie en thee en het gebruik van EHBO materialen. Heb je een eigen bike? Dan kan je deze natuurlijk meenemen. Heb je geen eigen bike dan kan je deze huren bij ons voor deze dag voor slechts €25 euro. Bedragen zijn exclusief de wettelijke BTW.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan