Eerste Hulp

bij Wandelletsels

Iedere gecertificeerde of gediplomeerde eerstehulpverlener is competent om bij (levensbedreigende) letsels Eerste Hulp te verlenen. Tijdens evenementen, zoals wandeltochten, heeft de eerstehulpverlener daarnaast aanvullende competenties nodig. Om de kwaliteit van de eerstehulpverlening aan de wandelaars te garanderen is er de Verdiepingscursus Eerste Hulp bij wandelletsel. Volg nu deze opleiding bij Medical Support en krijg les van ervaren instructeurs. 

Wat kun je verwachten?

De verdiepingscursus ‘Eerste Hulp bij Wandelletsels’ heeft de onderstaande leerdoelen & competenties:

 • Eerste hulp verlenen in vier stappen
 • Op een adequate wijze eerste hulp te verlenen aan een wandelaar met blaren ten gevolge van wrijving of druk te weten:
  • Gesloten blaar op de hiel
  • Gesloten blaar op de bal van de voet
  • Gesloten blaar op de teen
  • Open blaar
  • Bloedblaar
 • Algemene preventieve aanbevelingen of adviezen met betrekking tot het beperken van wandel/sportblessures geven

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de evenementenzorg en die bevoegd zijn om deze cursus te mogen geven.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘Eerste Hulp bij Wandelletsel’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk hieronder voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Schrijf je in voor de aantekening 'Wandelletsel'

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Welke certificering heeft u?
Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de verdiepingsmodule ‘Eerste Hulp bij wandelletsel’ heb je een geldig EHBO certificaat / diploma nodig.

Cursusduur

De training duurt 6 uur. Het is ook mogelijk om de training in twee avonden op te splitsen. Indien de mogelijkheden hiervoor zijn staan die aangegeven in de agenda.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 65,00 exclusief 21% BTW. Hiervoor ontvang je alle leermiddelen, koffie, thee en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan