EHBO

Baby’s en kinderen (e-learning/klassikaal)

Kinderen zijn continu op ontdekking en daarmee zit een ongelukje in een klein hoekje. Weet jij wat je moet doen als er een ongeluk gebeurd? Tijdens de training EHBO bij baby’s en kinderen nemen wij jou mee in de meest voorkomende ongevalsletsels en hoe je daar het beste bij kan handelen. Dit doen we door middel van het vier stappen model van het Rode Kruis.

Je leert tijdens deze cursus een slachtoffer in veiligheid te brengen, de toestand te beoordelen, de hulpdiensten alarmeren en EHBO te verlenen bij:

  • Hartstilstand: Reanimatie en gebruik Automatische Externe Defibrillator (AED)
  • Bewusteloosheid, verslikking, verdrinking
  • Brandwond, huidwond, bloeding, neusbloeding
  • Hoofdletsel,  nek- en wervelletsel
  • Vergiftiging, CO-vergiftiging
  • Ernstige allergie, koorts en koortsstuipen, kortademigheid,
  • Letsel aan botten, spieren en gewrichten
  • Tand door de lip, verloren/afgebroken tand
  • Vreemd voorwerp in neus en oor en vuiltje in het oog

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de EHBO. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je sluit de EHBO cursus af met een certificaat van het Rode Kruis. Hiermee kun jij aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als eerstehulpverlener. Bij goed gevolg: Certificaat Eerste Hulp aan Kinderen (2 jaar geldig). Dit certificaat is goedgekeurd door de rijksoverheid voor gastouders en binnen de Regeling Wet kinderopvang.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘EHBO Baby’s en Kinderen’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk hieronder voor alle data en schrijf je meteen in! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Meld je aan voor de cursus EHBO Baby's en Kinderen

  • Voer een getal tussen 1 en 15 in.
Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan een EHBO cursus van Medical Support heb je geen certificaten nodig. In onze agenda kun je kijken wanneer er een cursus start.

Cursusduur

De online e-learning duurt 4 tot 6 uur en je volgt dan nog 4 uur de praktijktraining.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten voor de cursus is € 80 inclusief BTW, leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten! Let op! Bij deze variant betaal je nog € 22,50 (vrijgesteld van BTW) aan het Rode Kruis voor de e-learning. Dit bedrag komt nog bovenop de cursusprijs.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan