EHBO

Baby’s en kinderen (herhaling)

Heb je een EHBO certificaat ‘Baby’s en Kinderen’ van het Rode Kruis en wil je jouw kennis opfrissen? Dat kan! Volg een herhalingscursus bij Medical Support waarbij we de vaardigheden herhalen vanuit de basisopleiding, aangevuld met nieuwe thema’s. Elk jaar maken wij de herhaling weer zo dat het voor iedereen waardevol is.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de EHBO. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je sluit de EHBO cursus af met een certificaat van het Rode Kruis. Hiermee kun jij aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als eerstehulpverlener.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘EHBO Baby’s en Kinderen’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de herhalingstraining van het Rode Kruis dien je in bezit te zijn van een geldig EHBO certificaat.

Cursusduur

De herhalingscursus duurt 4 uur.

Opleidingskosten

De totale kosten voor nascholing bedraagt € 70,00 inclusief BTW, leermiddelen, koffie en thee en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan