EHBO

volledige cursus (e-learning/klassikaal)

In deze meest complete EHBO-cursus leer je alles over het verlenen van eerste hulp aan kinderen en volwassenen bij de meest voorkomende ongelukken en verschillende ernstige situaties.

Tijdens deze uitgebreide EHBO-cursus leer je alle vaardigheden die nodig zijn om adequaat eerste hulp te kunnen verlenen aan kinderen en volwassenen. In de cursus leer je precies wat je moet doen bij de meest uiteenlopende letsels. Reanimatie en het gebruik van een AED oefen je op verschillende reanimatiepoppen. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Onder begeleiding van een gecertificeerde Rode Kruis instructeur leer je eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid, pijn op de borstkas, beroerte, verslikking/verstikking, licht traumatisch hersenletsel, huidwond, flauwvallen, bloeding, insectensteek, brandwond, tekenbeet, kneuzing, aanraking met kwal, verstuiking, irritatie door eikenprocessierups, ontwrichting, kortademigheid, botbreuk, paniekaanval (hyperventilatie), vergiftiging, onderkoeling, bloedneus, oververhitting, voorwerp in oor of neus, diabetes, tand door de lip, epilepsie, uitgeslagen tand, koortsstuip, nek- en wervelletsel, amputatie en oogletsel. Specifiek voor kinderen leer je wat te doen bij een allergische reactie en verdrinking.

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Europees erkend Rode Kruis EHBO-certificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de EHBO. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je sluit de EHBO cursus af met een certificaat van het Rode Kruis. Hiermee kun jij aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als eerstehulpverlener.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘EHBO (volledig) volwassenen & baby’s en kinderen’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk hieronder voor de data en locaties. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Kies hier de datum en plaats voor jouw EHBO cursus!

Naam(Vereist)
Geboortedatum(Vereist)
Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan een EHBO cursus van Medical Support heb je geen certificaten nodig. In onze agenda kun je kijken wanneer er een cursus start.

Cursusduur

Alvorens je het praktijkgedeelte gaat doen volg je eerst een e-learning van ongeveer 16 uur. De praktijk bijeenkomst duurt 8 uur. Dit kan verdeeld zijn over twee avonden of 1 volledige dag. Kijk in de agenda voor alle data en locaties.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten voor de 8 uur durende cursus is € 160 (inclusief BTW). De prijs is inclusief leermiddelen, e-learning, koffie en thee en je krijgt les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Vraag hier aan