EHBO

Volwassenen (herhaling)

Heb je een EHBO certificaat van het Rode Kruis en wil je jouw kennis opfrissen? Dat kan! Volg een herhalingscursus bij Medical Support waarbij we de vaardigheden herhalen vanuit de basisopleiding, aangevuld met nieuwe thema’s. Elk jaar maken wij de herhaling weer zo dat het voor iedereen waardevol is.

Er zijn diverse mogelijkheden om een nascholing bij ons te volgen! Welke nascholing jij mag volgen is afhankelijk van het certificaat die jij hebt. Hieronder staan de diverse mogelijkheden.

Cursus Duur nascholing
Basis EHBO 4 uur
EHBO (Europees gecertificeerd) 4 uur
Uitgebreide EHBO 8 uur

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de EHBO. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je sluit de EHBO cursus af met een certificaat van het Rode Kruis. Hiermee kun jij aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als eerstehulpverlener.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘EHBO Volwassenen’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk hieronder voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

  • Ben je in het bezit van de EH4100 certificaat? Dan volg je twee avonden. Ben je in bezit van de EH3100 of de EH2503 dan volg je 1 avond.
  • Voer een getal tussen 1 en 15 in.
Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de herhalingstraining van het Rode Kruis dien je in bezit te zijn van een geldig EHBO certificaat.

Cursusduur

De herhalingscursus duurt, afhankelijk van je certificaat, 4 of 8 uur.

Opleidingskosten

De totale kosten voor de 4 uur durende nascholing (basis EHBO) bedraagt € 70,00 inclusief BTW. Voor de herhaling van 4 uur voor de EHBO (Europees gecertificeerd) betaal je slechts € 100,00 inclusief btw. Als je de herhaling van 8 uur wilt volgen voor de uitgebreide EHBO betaal je € 130,00 inclusief btw. In dit bedrag zitten de  leermiddelen, koffie en thee en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten! Bij de 8 uur durende cursus krijg je ook een luxe lunch.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan