EHBO

Volwassenen (klassikaal)

Je loopt over straat en je ziet dat een fietser wordt aangereden op straat. Weet jij dan wat je moet doen? Tijdens de training EHBO bij volwassenen nemen wij jou mee in de meest voorkomende ongevalsletsels en hoe je daar het beste bij kan handelen. Dit doen we door middel van het vier stappen model van het Rode Kruis.

Er zijn diverse mogelijkheden om een cursus bij ons te volgen! Welke cursus past het beste bij jou? Hieronder staan de diverse mogelijkheden.

8 uur 12 uur (Europees erkend) 20 uur (Europees erkend)
EHBO in vier stappen V V V
Bewusteloosheid V V V
Verstikken en Verslikken V V V
Huidwonden V V V
Brandwonden V V V
Bloedingen V V V
Letsels aan botten, spieren en gewrichten V V V
Vergiftiging V V V
Reanimatie en AED V V V
Nek en wervelletsel V V
Medische noodsituaties X V V
Letsels door contact met insecten / dieren X X V
Pijn op de borstkas X X V
Beroerte X X V
Flauwvallen X X V
Traumatisch Hersenletsel X X V
Paniekaanval / snelle ademhaling X X V
Temperatuurletsels X X V
Diabetes X X V
Epileptische aanvallen X X V
Oogletsel X X V

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de EHBO. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. Je sluit de EHBO cursus af met een certificaat van het Rode Kruis. Hiermee kun jij aantonen dat je over de benodigde kennis en vaardigheden beschikt als eerstehulpverlener.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘EHBO Volwassenen’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan een EHBO cursus van Medical Support heb je geen certificaten nodig. In onze agenda kun je kijken wanneer er een cursus start.

Cursusduur

Afhankelijk van de keuze die jij maakt duurt de klassikale EHBO cursus 8, 12 of 20 uur.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten voor de 8 uur durende cursus is 140,00, voor 12 uur durende cursus betaal je slechts 200 euro en voor de uitgebreide cursus van 20 uur betaal je 260,00 inclusief BTW, leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan