Cursus

Reanimatie en AED

Tijdens deze reanimatiecursus leer je hoe je moet reanimeren en een AED gebruikt. Je leert hoe je een slachtoffer in veiligheid brengt, de toestand beoordeelt en de hulpdiensten alarmeert.

Onder begeleiding van een ervaren instructeur van Medical Support leer je eerste hulp te verlenen aan een slachtoffer met bewusteloosheid met ademhaling en bewusteloosheid zonder ademhaling. Je oefent de geleerde vaardigheden om te reanimeren en een AED te gebruiken op reanimatiepoppen.

Wanneer je de cursus goed afrondt, krijg je na afloop van de cursus een Europees erkend Rode Kruis Reanimatiecertificaat. Het certificaat is twee jaar geldig en te verlengen door een herhalingscursus te volgen. Na afloop van de cursus krijg je als naslagwerk het Cursusboek EHBO.

Enkele feiten over reanimatie uit onderzoeken in Nederland op een rij: in Nederland zijn er 8.000 reanimaties per jaar buiten het ziekenhuis. in ruim 75% van de gevallen zijn er omstanders die het slachtoffer reanimeren

Wat kun je verwachten?

Tijdens de training ontmoet je gedreven en gepassioneerde instructeurs die ruime ervaring hebben binnen de EHBO. De praktijkoefeningen worden ondersteund door een theoretische toelichting. Het accent van de cursus ligt op de praktijk, zelf oefenen onder begeleiding van een ervaren instructeur. We werken in kleine groepen wat het veilig en vertrouwd maakt.

In-company

Het is mogelijk om een in-company training ‘Reanimatie en AED’ te boeken. Dit is al mogelijk van 6 tot maximaal 12 personen per groep. Al onze trainingen worden op maat gemaakt voor iedere organisatie. Hiervoor rekenen wij geen extra kosten! Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan via info@medicalsupport.nl.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer je kunt starten? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Terug naar boven

Meld je aan voor een reanimatiecursus!

  • Voer een getal tussen 1 en 15 in.

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan een Reanimatie en AED cursus van Medical Support heb je geen certificaten nodig.

Cursusduur

De cursus duurt 4 uur

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten voor de 4 uur durende cursus is 55,00 inclusief BTW. Leermiddelen, koffie en thee zijn inbegrepen. Je krijgt les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan