Ambulance hulpverlening & Artsen

Op een evenement wil je de beste zorg voor de bezoekers en de medewerkers. Medical Support levert op alle zorgniveau’s mensen. Zo kunnen wij ieder evenement bedienen conform de richtlijnen van de veldnormering. Samen met jou kijken wij wat er nodig is en waar wettelijk aan voldaan dient te worden.

Heeft jouw evenement zorgprofessionals nodig die kunnen (be)handelen bij ernstige gezondheidsverstoringen? Dan ben je bij Medical Support verzekerd van de beste kwaliteit op het gebied van ambulancehulpverlening, artsen, verpleegkundigen en medische specialisten. Wij werken met de best opgeleide zorgprofessionals, de nieuwste materialen en beschikken over een breed wagenpark.

Ambulance Hulpverlening

Als je een evenement gaat organiseren kan het zijn dat je erachter komt dat de risico’s dusdanig hoog zijn voor deelnemer en/of publiek dat je verzekerd wil zijn van goede zorg. De zorgprofessionals die wij inzetten beschikken over ervaring binnen de acute hulpverlening en stropen hun mouwen op. Daarnaast ondersteunen ze onze evenementenhulpverleners. Alle medewerkers beschikken over de juiste papieren en wij werken conform het LPA (Landelijk Protocol Ambulancezorg).

Ons wagenpark

Wij hebben de beschikking over een breed wagenpark waardoor we altijd een ambulance(team) voor je klaar hebben staan. De ambulances beschikken over alle instrumentarium om hoog complexe zorg te kunnen bieden. Daarnaast beschikken wij over motoren, quads en bikes.

Ambulance team inhuren

Geen uitdaging is voor ons onmogelijk. Wij beschikken over een breed netwerk aan zorgprofessionals die paraat staan om de dienstverlening te bieden die nodig is. Elke dag zijn onze planners bezig om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten. Dat doen wij zorgvuldig en gedegen. Wij werken met vakkundige mensen met een hart voor Medical Support en de evenementensector. Wij leveren altijd.

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar van 08:00-22:00. Je kan ons natuurlijk ook mailen voor een geheel vrijblijvende offerte. Stuur je mail naar info@medialsupport.nl.

Kom in contact met ons!

Veldnorm Evenementenzorg

Medical Support onderschrijft de landelijke Veldnorm Evenementenzorg. Deze norm verschaft duidelijkheid over de kwaliteit, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en patiëntveiligheid rondom de zorg op evenementen door eerstehulpverleners, zorgprofessionals en zorgorganisaties.