EHBO inhuren

Op een evenement wil je de beste zorg voor de bezoekers en de medewerkers. Medical Support levert op alle zorgniveau’s mensen. Zo kunnen wij ieder evenement bedienen conform de richtlijnen van de veldnormering. Samen met jou kijken wij wat er nodig is en waar wettelijk aan voldaan dient te worden.

Onze ervaring is dat bij de meeste evenementen de inzet van eerstehulpverleners voldoende is. Dit zijn de zorgniveaus Basis Eerste Hulp, eventueel aangevuld met Evenementen Eerste Hulp. Indien er sprake is van een verhoogd risico, bijvoorbeeld door grote aantallen bezoekers of door risicoactiviteiten, dan worde er door Medical Support evenementenhulpverleners ingezet met aanvullende competenties. Daarnaast hebben wij ook een breed scala aan evenementen die aangevuld zijn met zorgprofessionals (verpleegkundige, ambulancemedewerkers, artsen etc.).

Evenementenzorg is, en blijft, maatwerk. Samen met u kijken wij naar het risicoprofiel en de verwachte zorgvragen die plaats kunnen vinden. Dat bepaald ook welke zorgverleners er worden ingezet die het beste in staat zijn om de zorgvragen af te handelen. Bij een evenement waarbij sportletsels worden verwacht kan dit betekenen dat er naast eerstehulpverleners (met de aantekening sportletsels) een arts wordt ingezet. Bij een dance-event een ambulanceteam die in staat is om stoornissen in de vitale functies snel kunnen herkennen en handelen. Kortom ieder event is uniek en ieder event vergt een andere aanpak.

Evenementen eerste hulpverlener Medical Support

Onze evenementenhulpverleners beschikken over een geldig diploma / certificaat EHBO met aanvullende competenties voor de evenementenzorg. Daarbij zijn ze extra getraind om het gebied van methodisch handelen, samenwerken, communicatie en vervoerstechnieken. Daarbij heeft het overgrote deel ook extra competenties die noodzakelijk zijn voor specifieke evenementen. Wij selecteren voor ieder evenement de juiste zorgverlener.

Onze ervaringen

Wij staan op meer dan 1000 evenementen per jaar. Dit varieert van foodtruckfestivals, wielerwedstrijden, voetbalwedstrijden, grote concerten (+25.000), dance-events, kinderevents, sportwedstrijden etc. Wij hebben een trouwe klantenkring die weet dat ze bij Medical Support de hoogste kwaliteit evenementenzorg geleverd krijgen voor een eerlijk tarief. Wij zijn transparant, helder en doelgericht.

Intern scholingsprogramma

Medical Support heeft haar eigen interne scholingsprogramma waarbij onze mensen, ruim 900 medewerkers, continu geschoold en bijgeschoold worden binnen het vak van evenementenzorgverlener. Elk jaar tekenen zij de EHBO competenties af en worden ze getoetst op de vaardigheden die behoren bij een evenementenhulpverlener. Nagenoeg alle medewerkers zijn opgeleid conform de ‘Veldnormering Evenementenzorg’ die aangeeft over welke competenties onze medewerkers dienen te beschikken. Verder bieden wij jaarlijks ruim 50 trainingen aan om onze mensen scherp en deskundig te houden.

EHBO team huren

Wij kunnen altijd leveren. Wij hebben ruim 900 mensen aan ons verbonden die ingezet kunnen worden op jouw evenement. Elke dag zijn onze planners bezig om de juiste mensen op de juiste plek in te zetten. Dat doen wij zorgvuldig en gedegen. Medical Support huurt geen evenementenhulpverleners in die wij niet kennen. Daardoor ben je gegarandeerd van vakkundige mensen met een hart voor Medical Support.

Enthousiast geworden? Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar van 08:00-22:00. Je kan ons natuurlijk ook mailen voor een geheel vrijblijvende offerte. Stuur je mail naar info@medialsupport.nl.

Kom in contact met ons!

EHBDD

Medical Support is verbonden met de EHBDD (eerste hulp bij drank en drugsongevallen). Dat betekent dat wij experts inzetten tijdens events op het gebied van alcohol en drugshulpverlening. Meer informatie over de EHBDD? Kijk dan op www.ehbdd.nl.

Veldnorm Evenementenzorg

Medical Support onderschrijft de landelijke Veldnorm Evenementenzorg. Deze norm verschaft duidelijkheid over de kwaliteit, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en patiëntveiligheid rondom de zorg op evenementen door eerstehulpverleners, zorgprofessionals en zorgorganisaties.