Onze tarieven

Op een evenement wil je de beste zorg voor de bezoekers en de medewerkers. Medical Support levert op alle zorgniveau’s mensen. Zo kunnen wij ieder evenement bedienen conform de richtlijnen van de veldnormering. Samen met jou kijken wij wat er nodig is en waar wettelijk aan voldaan dient te worden.

Een kennismakingsgesprek met elkaar is altijd nodig om een goede inschatting te kunnen maken van de inzet die nodig is. Wij maken samen met u een inventarisatie en brengen in kaart:

  • Wat is de drijfveer van de organisatie voor dit event
  • Welke hospitality gedachte heeft de organisatie?
  • Welke mensen van Medical Support zijn er nodig en hoeveel?
  • Welke inzetmaterialen mogen wij meenemen en welke zijn al aanwezig?
  • Wat zijn de verwachtingen van beide kanten

Standaard

Kwaliteit is standaard bij Medical Support. Alle mensen die ingezet worden beschikken over ervaring, de juiste aantekeningen, een enthousiaste, gemotiveerde houding en een representatieve uitstraling. Medical Support is een organisatie waarbij hospitality hoog in het vaandel staat. Wij leveren na ieder evenement een rapportage aan van de zorgcontacten. Ons kantoor beschikt over een calamiteitennummer die 24 uur per dag bereikbaar is voor acute vraagstukken. Wij nemen altijd onze eigen beste hulpverleningsmaterialen mee zodat onze uitstraling ook top geregeld is. En dat allemaal is…… standaard voor ons.

Onze partners

Wij zien al onze klanten als partners. Samen sterk en samen voor veiligheid. Wil je weten wat we allemaal gedaan hebben? Bezoek dan onze inzetpagina om een goed beeld te krijgen van onze klanten.

Aanvraagtijd

Het is altijd fijn om ruim van tevoren een evenement voor te bereiden. Graag ontvangen wij minimaal 1 maand van tevoren alle informatie zodat we aan de slag kunnen gaan. Maar wij zijn ook in staat om dit 7 dagen voor aanvang te regelen. Heb je snel inzet van onze mensen nodig? Morgen? Dan hanteren wij een eenmalig spoedtarief van vijftig euro (exclusief btw).

Neem snel contact op

.. om een scherpe en eerlijke prijs van ons te ontvangen. Neem dan gerust contact met ons op. Wij zijn 7 dagen per week, 365 dagen per jaar bereikbaar van 08:00-22:00. Je kan ons natuurlijk ook mailen voor een geheel vrijblijvende offerte. Stuur je mail naar info@medialsupport.nl.

Kom in contact met ons!

Proud Partner | AHOY!

Medical Support is trots op onze partner Rotterdam Ahoy! Op deze prachtige plek verzorgen wij de evenementenhulpverlening bij beurzen, concerten etc.

Proud Partner | Melkweg

Sinds het begin zijn Medical Support en de Melkweg aan elkaar verbonden. Krachtige samenwerking in het harte van onze hoofdstad Amsterdam