Uitrusting

Op een evenement wil je de beste zorg voor de bezoekers en de medewerkers. Medical Support levert op alle zorgniveau’s mensen. Zo kunnen wij ieder evenement bedienen conform de richtlijnen van de veldnormering. Samen met jou kijken wij wat er nodig is en waar wettelijk aan voldaan dient te worden.

Ambulance

Voor een evenement kan het nodig zijn dat er een ambulance aanwezig moet zijn. Wij kunnen diverse moderne voertuigen inzetten die voldoen aan de laatste eisen. Daarbij zijn de voertuigen uitgerust met de nieuwste materialen en is bezet door een ambulance chauffeur en ambulance verpleegkundige.

Motoren

Heb je als organisatie een evenement waarbij er motorondersteuning nodig is? Medical Support kan ambulancemotoren inzetten die bij een calamiteit de eerste opvang kan geven. De motor zal bestuurd worden door een ambulanceverpleegkundige.

Fietsen

Wij beschikken over moderne bikes die uitgerust worden met de materialen die nodig zijn voor het betreffende evenement.

Meld je aan bij Medical Support

EHBDD

Medical Support is verbonden met de EHBDD (eerste hulp bij drank en drugsongevallen). Dat betekent dat wij experts inzetten tijdens events op het gebied van alcohol en drugshulpverlening. Meer informatie over de EHBDD? Kijk dan op www.ehbdd.nl.

Veldnormering

Medical Support onderschrijft de landelijke Veldnorm Evenementenzorg. Deze norm verschaft duidelijkheid over de kwaliteit, verantwoordelijkheden, bevoegdheden en patiëntveiligheid rondom de zorg op evenementen door eerstehulpverleners, zorgprofessionals en zorgorganisaties.