INSTRUCTEURSOPLEIDINGEN

Medical Support organiseert diverse opleidingen en bijscholingen voor EHBO instructeurs. Wil jij meer weten over de opleidingen en cursussen van Medical Support? Lees hieronder meer over ons aanbod.

Alle opleidingen en bijscholingen voor instructeurs worden verzorgd door een specialistisch docententeam die ruime ervaring heeft binnen het EHBO en BHV onderwijs. De opleidingen worden door het hele land gegeven op onze vaste trainingslocaties. Voor in-company trainingen kun je altijd contact opnemen met onze servicedesk: info@medicalsupport.nl , telefonisch op 0316-745521 (zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00) of door het invullen van ons contactformulier

Instructeursopleiding

EHBO

Heb je altijd al EHBO lessen willen geven? En wil je dit voornamelijk praktijkgericht doen? Dan is deze opleiding echt iets voor jou. Wij leiden je op tot Rode Kruis Instructeur.

Lees meer

Instructeur

Wandelletsel

Ben jij instructeur en wil je leren hoe je cursisten kan opleiden om wandelblaren te kunnen behandelen? Tijdens de training leer je hoe je blaren, met verschillende materialen, het beste kunt verbinden.

Lees meer

Instructeursopleiding

Evenementenzorg

Ben jij de instructeur met passie voor de evenementenzorg? Meld je dan nu aan voor de opleiding tot instructeur Evenementenzorg en behaal je Oranje Kruis Instructeurs diploma.

Lees meer

Agenda

Hier staat de agenda voor onze trainingen. Kies de training die jij wil gaan volgen en kies uit een van de diverse data en opleidingslocaties.

Lees verder

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.