BEMONSTERAAR

COVID-19 TRAINING

Help jij mee om COVID-19 onder controle te krijgen? Medical Support leidt mensen op voor de functie van bemonsteraar COVID-19. Dit doen we onder andere in opdracht van GGD’s door het hele land heen. We werken met vakbekwame, ervaren trainers die op locatie trainingen verzorgen.

De training is opgebouwd op basis van de werkwijze die bij de GGD gehanteerd wordt. Dat betekent dat onder andere thema’s als hygiëne, omgaan met persoonlijke beschermingsmiddelen , administratie, afname van de keel en neusswab een onderdeel vormen van de training. De training wordt gegeven door heel Nederland. De training is niet individueel te volgen maar alleen op basis van in-company.

Wat kun je verwachten?

De training tot bemonsteraar COVID-19 omvat onder andere de onderstaande thema’s:

  • Persoonlijke beschermingsmiddelen en hygiëne
  • Administratieve afhandeling (CoronIT)
  • Afname van de test middels swab in de keel en neusholte
  • Risicofactoren

Meer informatie?

Wil je meer informatie over onze dienstverlening? Neem dan contact op stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op. Wij helpen je graag verder. Wij zijn dagelijks bereikbaar van 08:00 tot 22:00.

Terug naar boven

Cursusduur

Afhankelijk van de inhoud, wensen en behoefte maken wij de training op maat. Dit kan variëren van 3 tot 6 uur.

Tarieven

Medical Support hanteert speciale in-company tarieven voor deze training. Wil je daar meer over weten? Neem dan vandaag nog contact met ons op.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan