INSTRUCTEURSOPLEIDING

Het Oranje Kruis

Heb je altijd al EHBO lessen willen geven? En wil je dit praktijkgericht doen? Dan is de opleiding tot EHBO instructeur Oranje Kruis echt iets voor jou! In tien bijeenkomsten neemt het docenten team je mee om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig instructeur.

De bijeenkomsten zijn praktisch opgebouwd waarbij je grotendeels actief bezig bent, maar vooral ervaart en groeit. Je ontvangt bij aanvang van je opleidingstraject alle leermiddelen van ons met de daarbij behorende opdrachten die je buiten de bijeenkomsten om maakt. Je werkt toe naar een digitaal portfolio die dient als ontwikkeldocument. Als jij er klaar voor bent dan doe je examen bij Het Oranje Kruis.

Wat kun je verwachten?

De instructeursopleiding van Het Oranje Kruis leidt je op tot volwaardig EHBO instructeur. Hierbij komen de volgende aspecten aan bod:

Deel 1: Theoretische en praktische vaardigheden en Eerste Hulp Vaardigheden
Deel 2: Didactische vaardigheden en presentatievaardigheden

De training zal gegeven worden door ervaren docent instructeurs waarbij een veilig leerklimaat de basis is. Tijdens de opleiding zal ook gewerkt gaan worden met powerpoint, lesplannen en lotussen.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer jij kunt starten met de instructeursopleiding Het Oranje Kruis? Kijk hieronder voor alle startdata. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

Meld je aan voor de Oranje Kruis instructeursopleiding

  • Voer een getal tussen 1 en 15 in.
Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de instructeursopleiding van Het Oranje Kruis dien je in bezit te zijn van geldig EHBO diploma.Heb je nog niet de juiste papieren? Volg dan eerst een EHBO cursus bij jou in de buurt. Informeer naar de mogelijkheden.

Cursusduur

De totale opleidingsduur is 49 uur, verdeeld over zeven dagen. Aanvullend krijg je nog opdrachten die je thuis kan maken. Ook bieden wij de mogelijkheid om ervaring op te doen bij ervaren instructeurs.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen 1600 exclusief de wettelijke BTW (LET OP! TIJDELIJK TARIEF VAN 2100 voor 1600). Daarnaast komen de examenkosten voor Het Oranje Kruis. Het examen bestaat uit drie onderdelen:

Examen Diploma Instructeur Eerste Hulp (IEH) Theorie € 115,00
Examen Diploma Instructeur Eerste Hulp (IEH) Vaardigheden € 325,00
Examen Diploma Instructeur Eerste Hulp (IEH) Didactiek € 185,00

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan