INSTRUCTEUR

Rode Kruis voor het onderwijs

Ben jij docent? En wil je binnen jouw school het EHBO onderwijs op de kaart zetten? Volg dan nu de verkorte opleiding tot Rode Kruis instructeur! In vijf bijeenkomsten neemt het docenten team je mee om jezelf te ontwikkelen tot volwaardig instructeur (inclusief reanimatie BLS en PBLS conform Rode Kruis). Deze opleiding is een samenwerking tussen Schalkoort Training en Advies en Medical Support.

De bijeenkomsten zijn praktisch opgebouwd waarbij je grotendeels actief bezig bent, maar vooral ervaart en groeit. Je ontvangt bij aanvang van je opleidingstraject alle leermiddelen van ons met de daarbij behorende opdrachten die je buiten de bijeenkomsten om maakt. Je werkt toe naar een digitaal portfolio die dient als ontwikkeldocument.

Wat kun je verwachten?

De instructeursopleiding leidt je op tot volwaardig EHBO instructeur en omvat vier modules:

  • Module 1: EHBO competenties (zowel volwassenen als baby’s en kinderen.
  • Module 2: Management en organisatie
  • Module 3: Persoonlijke ontwikkeling

Aanmelden?

Wil je weten wanneer jij kunt starten met de verkorte instructeursopleiding Rode Kruis voor het onderwijs? Kijk in de agenda voor alle data. Als school kan je ook een in-company cursus aanvragen! Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

In het nieuws

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de verkorte opleiding Rode Kruis Instructeur dien je in bezit te zijn een onderwijsbevoegdheid en de geldige Rode Kruis certificaten: Uitgebreide EHBO en Eerste Hulp aan baby’s en kinderen of de combi cursus EH4300. Heb je een geldig EHBO diploma van het Oranje Kruis? Dan kan je ook instromen! Heb je nog niet de juiste papieren? Volg dan eerst een EHBO cursus bij jou in de buurt.

Cursusduur

De totale opleidingsduur is 35 uur, verdeeld over vijf dagen. Aanvullend ga je stage lopen. Hierover ontvang je van ons meer informatie bij de start van de opleiding.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 1500 exclusief 21% BTW. Hiervoor ontvang je alle leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten!

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan