INSTRUCTEUR

BHV

Ben jij al in bezit van een geldig certificaat / diploma ‘EHBO instructeur’ en heb je de ambitie om BHV instructeur te worden? Volg dan de opleiding bij Medical Support. In vijf dagen leiden wij je op tot de BHV instructeur van de toekomst.

De bijeenkomsten zijn praktisch opgebouwd waarbij je grotendeels actief bezig bent, maar vooral ervaart en groeit. Je ontvangt bij aanvang van je opleidingstraject alle leermiddelen van ons met de daarbij behorende opdrachten die je buiten de bijeenkomsten om maakt. Je werkt toe naar een digitaal portfolio die dient als ontwikkeldocument.

Wat kun je verwachten?

Tijdens de opleiding maak je kennis met ervaren docent-instructeurs die ruime ervaring hebben op het gebied van BHV. Je krijgt alle informatie die jij nodig hebt om jezelf te ontwikkelen tot BHV instructeur. Wij gaan met jou aan de slag met de volgende thema’s in jouw opleiding:

  • Didactiek
  • Wetgeving
  • Brand en gevaarlijke stoffen
  • Ontruiming en communicatie
  • Tabletop en didactische hulpmiddelen
  • Scenario dag met blussen en ontruimen

Om uiteindelijk je certificaat te behalen verzorg je een BHV les aan nieuwe cursisten. Je docent instructeur is hierbij uiteraard aanwezig. Heb je het assessment gehaald? Dan kan je aan de slag met het geven van BHV trainingen. Je rugzak is gevuld met kennis en praktijk waardoor jij in staat bent om dit over te brengen naar je cursisten toe.

Aanmelden?

Je kan jezelf inschrijven voor de opleiding door het onderstaande formulier in te vullen. Je kan ons ook telefonisch bereiken via 0316-745521 of per mail info@medicalsupport.nl

Meld je aan voor de cursus BHV instructeur

  • Voer een nummer in van 1 tot 15.
Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan de BHV instructeursopleiding dien je in bezit te zijn van een geldig certificaat BHV. Heb je nog niet de juiste papieren? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

Cursusduur

De totale opleidingsduur is 40 uur, verdeeld over vijf dagen. Aanvullend ga / kan je stage lopen. Hierover ontvang je van ons meer informatie bij de start van de opleiding.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 1895 exclusief 21% BTW. Hiervoor ontvang je alle leermiddelen, koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docenten! Kijk op de website van de belastingdienst voor alle voordelen die je eventueel kan krijgen. Ook is het mogelijk om gespreid te betalen.

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief. U krijgt het pakket tijdens de opleiding uitgereikt.

Vraag hier aan