NASCHOLING

Rode Kruis instructeurs 2020/2021

Heb jij de Rode Kruis instructeursopleiding gedaan? Dan volg je ieder jaar, naast je bijscholing, ook de nascholingscursus. In deze eendaagse cursus behandelen wij de levensreddende handelingen (inclusief BLS &PLS) en omvat een didactisch onderdeel. Na het volgen van deze nascholing behoud je jouw bevoegdheid om namens het Rode Kruis lessen te mogen verzorgen.

De bijeenkomsten zijn praktisch opgebouwd waarbij je grotendeels actief bezig bent, maar vooral ervaart en groeit. Wij werken met moderne lesmaterialen en ervaren docent instructeurs. Na afloop registeren wij in Heartbeat dat je mee hebt gedaan met de nascholing. Let op! Je dient ook nog de jaarlijkse bijscholing te volgen. Voor 2020/2021 is dit ‘Stop de Bloeding’ (indien je nog niet in bezit bent van een geldig certificaat) en het didactisch onderdeel ‘Puberbrein’. Klik hier voor meer informatie.

Wat kun je verwachten?

Deze nascholing is een jaarlijks terugkerend programma waarbij de EHBO competenties worden getoetst op:

  • BLS en PBLS;
  • Overige levensreddende handelingen;
  • Didactiek;
  • OTIC

Daarbij nemen wij je ook mee in de nieuwe ontwikkelingen van het Rode Kruis en het EHBO onderwijs.

Aanmelden?

Wil je weten wanneer jij kunt starten met de nascholing? Kijk in de agenda voor alle data. Wil je meer informatie? Stuur dan een mail naar info@medicalsupport.nl of neem telefonisch contact met ons op.

NRR gecertificeerd?

Heb je al je instructeurscertificaat vanuit de NRR voor BLS en PBLS? Dan krijg je vrijstelling voor het ochtendonderdeel. Het middagprogramma rondom didactiek zal je alsnog moeten volgen. Natuurlijk mag je ook aanmelden voor het ochtendprogramma.

Terug naar boven

Toelatingseisen

Om deel te kunnen nemen aan deze nascholing dien je in bezit te zijn van een geldig Rode Kruis instructeurscertificaat.

Cursusduur

De totale opleidingsduur is 4 uur per onderdeel. Het ochtenddeel ‘Levensreddend Handelen’ en het middagdeel ‘Didactiek’. Ben je al NRR instructeur BLS & PBLS? Dan heb je vrijstelling voor het ochtendprogramma.

Opleidingskosten

De totale opleidingskosten bedragen € 100 exclusief 21% BTW voor beide onderdelen. Hiervoor ontvang je koffie, thee, lunch en krijg je les van gemotiveerde en ervaren docent instructeurs! Heb je vrijstelling voor het ochtendgedeelte? Dan betaal je € 50 exclusief 21% BTW (lunch niet inbegrepen).

Alle genoemde prijzen zijn excl. Het geldende BTW tarief.

Vraag hier aan