MASTERCLASS

Medical Support organiseert diverse opleidingen en bijscholingen voor EHBO instructeurs. Wil jij meer weten over de opleidingen en cursussen van Medical Support? Lees hieronder meer over ons aanbod.

Alle masterclasses worden verzorgd door een specialistisch docententeam. De opleidingen worden door het hele land zowel fysiek als online gegeven. Voor in-company trainingen kun je altijd contact opnemen met onze servicedesk: info@medicalsupport.nl , telefonisch op 0316-745521 (zeven dagen per week van 08:00 tot 22:00) of door het invullen van ons contactformulier

Masterclass

ONLINE LESGEVEN

Wil jij online trainingen gaan geven? Dan is deze masterclass echt niet voor jou! Wij nemen je tijdens de online masterclass mee in deze dynamische wereld.

Lees meer

Masterclass

HUISELIJK GEWELD 

Wil je meer leren over Kindermishandeling en Huiselijk Geweld? Tijdens deze online masterclass gaan we in op huiselijk geweld, seksueel geweld, eergerelateerd geweld, ouderenmishandeling en kindermishandeling.

Lees meer

Masterclass

ABCDE METHODIEK

De ABCDEmethode is een werkwijze waarbij hulp wordt verleend met het principe “treat first what kills first”. Wil jij aan de slag met de ABCDE methodiek? Meld je dan nu aan voor deze online masterclass.

Lees meer

Agenda

Hier staat de agenda voor onze trainingen. Kies de training die jij wil gaan volgen en kies uit een van de diverse data en opleidingslocaties.

Lees verder

Contactformulier

Heb je vragen of opmerkingen? Vul dan het onderstaande contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met je op.