Over ons

Medical Support is een jonge en dynamische organisatie die zich richt op evenementenhulpverlening en het organiseren van EHBO en BHV trainingen voor organisaties en bedrijven in Nederland en België.

Binnen onze organisatie denken wij vanuit de behoefte van onze klanten. Maatwerk, doelgroepgericht en al onze trainingen worden gegeven door ervaren professionals die over ruime ervaring beschikken.

Op het gebied van evenementenzorg bieden wij kwaliteit van begin tot eind. Wij denken met je mee in de voorbereidingen, organiseren de hulpverlening en zorgen voor nazorg en rapportage aan jou als organisator. Wij beschikken over een eigen evenementenvoertuig en alle materialen voor een klein of grootschalig evenement. Al onze medewerkers beschikken over de juiste papieren met de nodige aanvullingen.

Medical Support is Proud Partner van Rotterdam Ahoy en ADE Amsterdam.

EHBO Onderwijs

Al onze EHBO trainingen worden verzorgd conform het lesprogramma van het Rode Kruis, Oranje Kruis en de NRR. De trainingen zijn gericht op vaardigheidsonderwijs die competentiegericht zijn. Je ontvangt altijd een erkend (Europees) certificaat of diploma! Bekijk al onze cursussen voor meer informatie.

Evenementen Zorg

Door onze uitgebreide ervaring en goedopgeleide evenementenzorgverleners ontzorgen wij organisatoren op het gebied van evenementenhulpverlening. Of het nu gaat om een groot dance-event of de plaatselijke braderie. Bekijk al onze dienstverlening op het gebied van evenementenzorg.

BHV Onderwijs

Een calamiteit kan vanuit het niets ontstaan binnen een bedrijf. Of het nu gaat om een brand, onwel wording of een reanimatie. Het snel kunnen handelen kan veel schade en letsel voorkomen. Tijdens de BHV training van Medical Support neemt de trainer jou mee in diverse scenario’s en leert u te handelen. Bekijk al onze opleidingen voor meer informatie.

Instructeurs Opleidingen

Alle opleidingen en bijscholingen voor instructeurs worden verzorgd door een specialistisch docententeam die ruime ervaring heeft binnen het EHBO en BHV onderwijs. Wij werken samen met diverse certificerende organisaties.  Bekijk al onze opleidingen voor meer informatie.

Vanaf mijn start bij Medical Support werd ik professioneel begeleid en voel ik mij daar nu thuis in mijn rol als evenementenhulpverlener.

HansEvenementenhulpverlener

Ik ben sinds begin 2019 vrijwilliger bij Medical Support. Via via ben ik aanraking gekomen en inmiddels al heel veel leuke evenementen mogen meemaken. Door de afwisseling in evenementen blijft het altijd leuk. Binnen Medical Support wordt er veel gedaan aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

TimVrijwilliger

Het werk bij Medical Support is vaak erg afwisselend je ziet een evenement vanaf de andere kant. Hierdoor heb je niet alleen oog voor het evenement, maar vooral ook voor de bezoekers. Het leukste vind ik dat je vaak met andere collega's samenwerkt, hierdoor kunnen we veel van elkaars ervaringen leren. Met als resultaat de beste hulp bieden aan slachtoffers.

RomyHulpverlener

Sinds 1,5 jaar ben ik als hulpverlener werkzaam bij Medical Support. Inmiddels heb ik al aardig wat evenementen achter de rug en doe het met heel veel plezier. Het verveelt geen moment. Ik krijg tijdens evenementen ook vaak leuke reactie's van mensen die zeggen dat ze het fijn vinden dat wij als hulpverleners aanwezig zijn en daar doe je het tenslotte ook voor!

ThomasHulpverlener

Bij Medical Support doe ik (ook na 13 jaar EHBO) nieuwe ervaringen op. Ik werk op de meest leuke plekken en evenementen met de meest leuke mensen. Iedere keer weer een geweldig gezellig en goed team met veel ervaring. En ondertussen krijg ik af en toe ook nog wat mee van de grote evenementen, die ik anders niet zou mee krijgen.

ManonHulpverlener

Ervaring opdoen in de evenementenhulpverlening, opleiden en met leuke collega's samenwerken...dat is waar Medical Support voor staat. Alleen kunnen we zo weinig , samen kunnen we zo veel.

SaskiaHulpverlener

Meer informatie?

Neem gerust contact met ons op!
Wij zijn dagelijks bereikbaar per mail via info@medicalsupport.nl.
Natuurlijk kunt u ons ook bereiken op telefoonnummer: +31 (0)26-3796195.